Билдстрой Проект ЕООД представя на Вашето внимание окачени тавани директно от производителите – AMF, Armstrong, Hunter Douglas, Geipel. При нас може да получите най-доброто съотношение цена – качество за доставка и монтаж.

Ние сме ексклузивен представител за България на производителя на окачени тавани Prometal Romania.

окачен таванС масовото навлизане на така нареченото сухо строителство, при извършване на реновации или довършителни работи на жилищни,  обществени и промишлени сгради, все по – голяма популярност придобива изграждането на окачени тавани.

Този тип конструкции не служат само за декорация на помещението, те са удачно решение ако трябва да се скрият неравности или недостатъци по етажната плоча.

Изпoлзването на окачени тавани подобрява шумо и топлоизолацията на помещението.

Ако се използват подходящи сертифицирани материали се подобрява и противопожарната устойчивост.

След като се монтират, в окачените тавани се вграждат осветителните тела, вентилационната система, пожарогасителната система и др.

окачен таван ArmstrongИзграждат се основно два типа окачени тавани: разглобяеми (растерни тавани) и неразглобяеми (тавани от гипсокартон, опънати тавани).

При разглобяемите окачени тавани има лесен достъп до пространството над тях, като по този начин се осигурява възможност за  добавяне на кабелни и други трасета, както и поддръжката на вече монтирани системи.

Това са растерни тавани, окачени ламелни тавани тип „Хънтър Дъглас“ или от PVC,

Недостъпните окачени тавани не позволяват достъп до пространството над тях.

В зависимост от спецификата на помещението и дизайнерското оформление, е възможно изграждането и на комбинация от разглобяеми и недостъпни окачени тавани.

окачен таван с висящ лампионИзползването на окачени тавани придава уникалност на помещенията.

Възможностите за реализиране на дизайнерски решения са практически неограничен.

Основните предимства при използването на този тип сухо строителство са бързият монтаж, липсата на технологично време за съхнене, какато и последващото отделяне на влага.

Голямото разнообразието от материали и технологи, дава възможност за постигане на оптимално изгодна цена за реализацията на Вашия проект.

Билдстрой Проект ЕООД е официален представител на следните реномирани производители: AMF, Armstrong, OWA, Hunter Douglas, Prometal.

Покажи бутоните
Скрий бутоните