Хамалски и транспортни услуги

Фирма Билдстрой Проект ЕООД предлага професионално преместване на дома /офиса, кавкто и професионални хамалски услуги или транспорт, като може да Ви предложим високо качество и достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан авто-парк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време. Специализирани сме за преместване на офиси, домове и друго имущество. Снабдени сме с необходимото оборудване, камиони с падащ борд, и всичко необходимо, за да може да извършим услугата в срок.
Ако имате нужда от хамалски и транспортни услуги, може да ни се обадите в удобно за Вас време. Ние гарантираме качествено и навременно обслужване.

Благодарение на дългогодишният ни опит и техниката с която разполагаме, ние можем да преместим Вашия апартамент, къща или офис бързо и гарантирано без никакви щети и материални загуби.

Нашите шофьори имат професионален опит и паркирането в София особено в централната част не е никакъв проблем и можем да гарантираме успеха на преместването независимо на какви трудно достъпни места се намира вашия дом или офис. Преместването може да бъде цялостно или частично в зависимост от това ние ще използваме необходимият брой екип, който да се справи максимално бързо, качествено и професионално.


Преместване на жилища и офиси

Преместването на офис или жилище включва демонтаж и монтаж, опаковане, преместване, транспортиране на различни видове предмети, имущество и оборудване. С нашата професионална помощ, умения и сериозно отношение към работата си, ще направим преместването бързо, лесно и удобно като ви спестим време, пари и физически труд. Ние вземаме под значение всички ваши изисквания и препоръки към нашите работници. Доверявайки се на Билдстрой Проект ЕООД, вие получавате хамалски услуги с високо качество и конкурентни цени.

Преместване на пиана и каси

Преместването на пиана, рояли или каси/сейфове, изисква много опит,практика и сериозно отношение към този вид услуга. Ние може да Ви предложим високо качество на изключително добри цени.

Тази дейност протича професионално и надеждно с голямо желание и удоволствие от наша страна. Преместването включва сваляне,транспортиране и качване от един адрес на друг.

Разполагаме с необходими инструменти колани,колички и транспорт, оборудван с падащ борд.

Благодарение на качествата които имаме можем смело да твърдим, че вашето пиано, роял или каса се намира в сигурни ръце.

Покажи бутоните
Скрий бутоните