Хидроизолации, ремонт на покриви и основи

Хидроизолацхидроизолация плосък покривията е най-важната част от една сграда, като дава възможност на останалите системи и материали да функционират правилно, без опасност от разпадане.

При едно цялостно топлинно саниране, което включва и хидроизолация лесно се постигат перфектни енергоспестяващи показатели.

Основни видове хидроизолации са:
• Хидроизолации на основи на сгради и къщи
• Хидро-строителни изолации
• Хидроизолации на покриви на сгради – жилищни, административни и пр.
• Промишлени хидроизолации – на халета, производствени сгради, хотели и пр.
• Хидроизолации на басейни

Покрива е е най-важната част от една сграда.

Той предпазва цялата постройка от вредното влияние на природни фактори като дъжд, сняг, градушка, вятър, слънчево греене и др.

Качествената хидроизолация на покрив гарантира доброто функциониране, без опасност от течове и повреда на материалите.

При проникване напокрив_ламарина влага могат да се получат корозия, шупли и намалена якост (например на бетона), ето защо нейното изпълнение е от съществено значение.

Както при ново строителство, така и при ремонт, бил той основен или частичен, винаги търсете услугите на професионалисти.

Добрите професионалисти ще дадат и съответните гаранции за издръжливост във времето.

В зависимост от изискванията на клиентите, и използваните материали, фирма Билдстрой Проект ЕООД дава гаранция на доставката и монтажа между 3 и 10 години!

Обърнете внимание на използваните материали.

При различни типове покриви се използват различни елементи.

На плоски покриви, каквито са повечето стари панели, а и не малко от новото строителство, най-често се употребяват хидроизолационни рулонни покрития.

Те представляват битумни ролки, готови за полагане- газопламъчно или студено.

Използват се и хидроизолационни мембрани, PVC мембрани, полиуретанови хидроизолации.

Предлаганото на пазара голямо разнообразие на различни видове изолации, може да ви затрудни, но фирма Билдстрой Проект работи само с най-качествените материали и с най-добро съотношение качество-цена!

Фирма Билдстрой Проект ЕООД предлага:

  • Изработка на всякакви видове тенекеджийски работи – нестандартни профили, улами, обшивки, страници, бордове, калкани, шапки за комини. Изработват се от поцинкована ламарина, ламарина с полиестерно покритие с богата цветова гама, както и от алуминиева и медна ламарина. Тенекеджийските работи се извършват от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.
  • Битумна рулонна хидроизолация – Италианска на водещи производители в бранша: хидроизолацията се лепи газопламъчно на гладки покриви, фундаментни плочи, основи на сгради.
  • Ремонт и изграждане на покривни конструкции, барбекюта и навеси – монтаж на битумни, циментови или керамични керемиди.

Повече информация относно предлаганите услуги моля натиснете тук

Покажи бутоните
Скрий бутоните