Системи за двоен инсталационен под – качество, бързина и практичност.

access floor-350x350Един от най-новите продукти в номенклатурата на фирмата са двойните инсталационни подови системи.

Те дават завършен вид на интериора, позволявайки да се постигне определен стил и придаде желаният архитектурен облик.

Двойният под е изключително подходящо решение за бърз и качествен монтаж на подове в индустриални зони, бизнес сгради, административни сгради, хотели, компютърни зали и т.н.

Предимства на двойните подови системи:

  •  Бърз, лесен монтаж и обслужване. Двойният под представлява модулнадвоен под конструкция, благодарение на което изключително бързо се монтира и демонтира.
  • Практичност. Осигурен е свободен достъп до системите за комуникация в сградата. Чрез конструкцията на двоен под лесно се инсталират, ремонтират, инспектират и обслужват прокараните кабелни и тръбни системи.
  • Гъвкавост. Гарантира се възможност за бързо пренареждане и реорганизация на интериора в помещението, свързано с промяна на неговите функции, модернизация или реконструкция.
  • Икономия на време при обслужване на технологичното оборудване и системи, разположени вътре в двойния под, а също и при подмяна на покритието.
  • Естетически свойства. Голямо разнообразие от материали за покриване на плочите – практически всички видове подови покрития.
  • Височината на двойният под, която може да се достигне е от 5 см до 1.60 м.

Продуктовата гама от двойни подове предлага изключително богата гама от покрития, практически всички възможни.

Системите за двоен под отговарят на всички международни норми и изисквания, както и на всички норми от страна на противопожарните разпоредби и указания.

Самият факт, че се произвеждат в Италия – страната от която произхождат двойните подови системи, сама по себе си е гаранция за много високо качество на продукцията и за бързи и навременни доставки.

За повече информация относно доставка и монтаж на двоен под, моля натиснете тук

Покажи бутоните
Скрий бутоните